2014. május 17., szombat

két vacsora

1.  a lényeg a zsömlén van, apukámtól tanultam, a szikkadt vagy akár friss zsömlét vékonyan megkenem margarinnal/vajjal és vajas felét forró serpenyőben sütöm, hozzá a saláta most éppen paradicsom-avokádó-mozarella-pár csöpp citrom és olivaolaj
2, tojáslepény salátaágyon
komolyan, 4-5 levél közönséges fejessaláta levélen fekszik a tojás-joghurt-liszt-só-fehérbors és zöldhagyma zöldje (a fehér része már korábban megevődött) összetételű lepény, amit, mert ez a fele, két falapát segítségével tudtam megfordítani, hogy jól átsüljön.,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

YearCompass

  2022. február 12. Lili és Ádám eljegyzése 2022. november 12. Mici családbaérkezése 2022. december 19. Apa halála